Θα εμφανιστεί μια οθόνη που μοιάζει με ένα επεξεργαστή κειμένου. Μπορείτε ακόμη, να ανεβάσετε φωτό, να ενσωματώσετε βίντεο ή να ανεβάσετε άλλα αρχεία (πολύτιμες δυνατότητες για ένα ιστολόγιο) κ.α. Να η οθόνη συγγραφής:
Σε κάθε δημοσίευση, δώστε ετικέτες για να βρίσκονται εύκολα οι δημοσιεύσεις σας. Στο τέλος πατείστε "Δημοσίευση". Μπορείτε στην πλατφόρμα αυτή να προσθέσετε σελίδες, ομαδοποιώντας έτσι τις δημοσιεύσεις σας. Αν δεν σας αρέσει η εμφάνισή του μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις πολλές που διαθέτει η πλατφόρμα Wordpress. Σιγά-σιγά θα μάθετε όλες τις δυνατότητες.
Γενικά η πλατφόρμα Wordpress έχει πολλές δυνατότητες, μερικές από τις οποίες φτάνουν στα όρια του να χτίσει κανείς πραγματική Ιστοσελίδα με σελίδες κλπ. Για έναν πολύ αρχάριο είναι λίγο δύσκολο στη διαχείρηση του. Το ΠΣΔ έχει καλή υποστήριξη στα ελληνικά, αν και μερικές φορές είναι σχετικά αργό.
Από τις συνηθέστερες πλατφόρμες επίσης είναι εκείνη της Blogger, όπου τα Blogs έχουν συνήθως διευθύνσεις που καταλήγουν σε blogspot.com. Επειδή ο χρόνος δεν επαρκεί για να δημιουργήσετε ένα Blog στην πλατφόρμα αυτή:
Στη διεύθυνση http://www.blogger/ ακολουθούμε τα βήματα που δείχνουν οι οθόνες διαδοχικά:
Διαλέξτε όποια πλατφόρμα σας αρέσει. Μπορείτε να βρείτε και άλλες πλατφόρμες Ιστολογίων, κάθε μια με τις δικές της δυνατότητες και δυσκολίες. Πάντως οι περισσότερες διατίθενται δωρεάν. Είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Μη με ρωτάτε ποια προτιμώ.
Καλή επιτυχία! Καλές αναρτήσεις!
Με σχόλιο στην ανάρτηση αυτή ανακοινώστε τη διεύθυνση του ιστολογίου σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου